Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bibliotekanova/template/sf/index_template.inc.php:108) in /home/bibliotekanova/template/sf/index_template.inc.php on line 111
Osnovi bezbednosti vazdusne plovidbe [Elektronski izvor] = Introduction to risk and safety of air navigation
Detalji o zapisu Back

Osnovi bezbednosti vazdusne plovidbe [Elektronski izvor] = Introduction to risk and safety of air navigation



Netjasov, Fedja T. - Prvi autor
3. dopunjeno i izmenjeno izd.
656.7CD
978-86-7395-425-7
CD-ROM
English/engleski
Saobracajni fakultet
2020
Beograd
1 elektronski opticki disk (CD-ROM) : tekst, graf. prikazi ; 12 cm
Sistemski zahtevi: Sistemski zahtevi: Adobe Reader 11 (ili novija verzija). - Nasl. sa naslovne strane dokumenta. - Tiraz 60. - Beleska o autoru. - Bibliografija.
„Osnovi bezbednosti vazdušne plovidbe“ su autorizovana skripta sastavljena na osnovu nastavnog plana i programa predmeta „Osnovi bezbednosti vazdušne plovidbe“ koji se predaje na osnovnim akademskim studijama na Univerzitetu u Beogradu - Saobraćajnom fakuletu. Skripta su prvenstveno namenjena studentima osnovnih akademskih studija na Modulu za vazdušni saobraćaj i transport Univerziteta u Beogradu - Saobraćajnog fakuleta. Skripta mogu biti od koristi i studentima master i doktorskih akademskih studija Saobraćajnog fakuleta, pogotovo onima koji nisu završili osnovne akademske studije na Modulu za vazdušni saobraćaj i transport. Takođe mogu biti od koristi i vazduhoplovnim inženjerima u cilju proširenja i ažuriranja znanja iz oblasti bezbednosti vazdušne plovidbe. Materija koja je izložena u ovim skriptama odnosi se uglavnom na civilno vazduhoplovstvo i zasniva se velikim delom na međunarodnim propisima, zakonima i dokumentima u kojima je obrađena problematika vezana za bezbednost vazdušne plovidbe. Pošto su ovi propisi i dokumenta podložni čestim izmenema i promenama, korisnicima ovih skripti se preporučuje da koriste i originalna (ažurna) dokumenta, koja su navedena u spisku literature, kako bi eventualne promene, do kojih je došlo posle izdanja skripti, uzeli u obzir prilikom korišćenja.
LOADING LIST...
LOADING LIST...