Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bibliotekanova/template/sf/index_template.inc.php:108) in /home/bibliotekanova/template/sf/index_template.inc.php on line 111
Informaciona tehnologija za menadzment : transformisanje poslovanja u digitalnu ekonomiju : prevod 3. izdanja
Detalji o zapisu Back

Informaciona tehnologija za menadzment : transformisanje poslovanja u digitalnu ekonomiju : prevod 3. izdanja


Prva knjiga koja govori o informacionoj tehnologiji u nas je prevod trećeg izdanja ove knjige koja je u Sjedinjenim Državama, objavljena 2002. godine i predstavlja referentnu knjigu u celom svetu. Ova knjiga se objavljuje u saradnji sa Odeljenjem za kulturu i štampu ambasade SAD u Beogradu.Danas kada je digitalna ekonomija u punom cvetu, preduzeća širom sveta moraju da promene način rada kako bi preživela. Da biste ostali konkurentni nije dovoljno da samo koristite sisteme zasnovane na Web-u, već morate imati odgovarajuću e-strategiju i sposobnost da planirate nove poslovne modele, kao i kako da transformišete poslovne procese.Stoga se ovo najnovije treće izdanje ove knjige usredsređuje na to kako preduzetnici i menadžeri mogu koristiti IT u novoj digitalnoj ekonomiji, kako IT olakšava rešavanje problema i povećava produktivnost i kvalitet.Ona sadrži najsavremenija rešenja u digitalnoj ekonomiji, upravljanje lancem snabdevanja i menadžment znanjem, i potpuno objašnjava elektronsku trgovinu, opisuje najpoznatije primere virtuelnih kompanija i na stvarnim primerima pokazuje kako rade informacione tehnologije.
Marinkovic, Rajka - Drugi autori
Turban, Efraim - Drugi autori
McLean, Ephraim - Drugi autori
Wetherbe, James - Drugi autori
004
86-17-11054-6
Monografska publ./Monography
Serbian/Srpski
Zavod za udzbenike i nastavna sredstva
2003
Beograd
XXII, 771, [39] str. : ilustr. ; 26 cm
Prevod dela: Information technology for management. - Tiraz 500. - O autorima: str. XII-XIII. - Recnik: str. R1-R12. - Bibliografija uz svako poglavlje. - Registri.
LOADING LIST...
LOADING LIST...